вівторок, 16 листопада 2021 р.

Тиждень толерантності. День добрих справ. День щирих посмішок.

 З 15 листопада в школі стартує тиждень толерантності. Впродовж тижня виховна робота школи буде спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими, підвищення настрою учасників освітнього процесу та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

Понеділок, День добрих справ. Символ понеділка - зелений колір, який означає ніжність, оздоровлення, безконфліктність, комфорт. На перерві у вестибюлі діти залюбки створювали дерево толерантності.

Вівторок, День щирих посмішок розпочався з дому кожного учня і вчителя, адже необхідно було підібрати в одязі чи аксесуарах жовтий колір, що означає позитив, оптимізм, віру в щасливе майбутнє.
Щира посмішка виникає на обличчі тільки тоді, коли ви дійсно відчуваєте себе щасливим. А дослідження, які з`ясовують, що робить людей щасливими, показують, що щастя приносять не стільки матеріальні цінності та високі досягнення, скільки ваш погляд на життя. Іншими словами, станьте оптимістом, тоді щира усмішка не буде сходити з вашого обличчя!

На перерві діти з великим задоволенням виготовили смайлики з конструктора. 


Немає коментарів:

Дописати коментар